Monday, June 22, 2009

cuti hari minggu yang berfaedah

Hari Sabtu (20/6/09)

Aku telah menyertai satu pertandingan futsal yg di Sport Planet Subang iaitu telah diadakan oleh ikim.fm... Aku bermain bersama team member abg aku ataupun budak2 nashid mirwana..so nama team aku adalah BROMFT ataupun jika dipanjangkan menjadi Bro Mirwana Futsal Team.. haha..

Bagaimanapun, pertandingan futsal ini juga mendapat tajaan daripada KFC, Bank Rakyat, Gardenia, Rassal Enterprise, majalah Kaki Bola dan V Rossell Juice Sdn Bhd... best weh dapat makan kfc snack plate, dpt roti gardenia, pastu majalah psl bola, cd surah2, cd dr kump Rast, dan air kotak.. aku masuk free je pon.. hehe..

citenye team BROMFT ni leh g final la jgak.. tetapi oleh kerana salah faham diantara organizer, refree dan juga beberape team, kami ditpt ketiga group so takleh g r... padahal takde kalah, sume mng ngn satu seri.. tinggal last game grouping, team kitorg dipanggil tapi tak berape dgr sbb pa system bodoh dan mereka tukar kat court lain.. pastu kite dikira tak dtg dan mendapat kekalahan 3-0 dr team i love islam kot namenye.. pastu g la protes.. tgk mata dlm group ada dua team sama mata, then tgk sape mng diantara plawanan dua team yg sama mata ni, so team aku mng dgn team tu 4-1 beb.. pastu da elok2 diorang protes tah cmne diorg plak g lpas grouping..

*da la kene titik 4-1, ada hati nak protes pastu nak lpas group.. main pon tah pape..
Hari Ahad (21/6/09)

Unitar Cup Band Competition 2009.. aku join band member aku loloq.. diorang bwk lagu sendiri... so tempat acara berlansung di sekolah indonesia kl.. dkat2 ngn PWTC tuh.. haha gerak bukan men awal lagi kul 7.30.. bajet stat kul 9.. skali stat kul 10 lebey.. nasib baik band aku yg ke 3 naik pentas dan tak ramai org lg time tuh... haha

Lupa plak nama band kitorang Frog Call Rain.. haha tahpape..ni loq nye keje la ni.. siap ada undian sms lg tu.. taip Band305 dan hantarkan ke 22336.. byk jgak la undian yg band aku dpt dekat 600 lebey jgak la.. haha
insyaallah band ni akan buat recording sebelom aku balik u ni...
muke aku(guitarist) yg mengantuk ngn loloq(guitarist/vocal) disebelah, farid (drumer) yg macam dalam penjara..
loloq n zaza

Bob(bassist) dan farid(drumer)
*gambar dari camera phone aku..he

4 comments:

  1. giler besh name band ko..
    katak pggl ujan...
    steady la lu org mamat

    ReplyDelete
  2. a'ah katak panggil ujan dlm bm la.. he

    mmg ujan ptg tu.. giler

    ReplyDelete